Vadhibiscus virág PARTY Pack

Vadhibiscus virág PARTY PACK - 50 virág egy üvegben

Vegyen ki az üvegben levő szirupból egy vadhibiscus virágot, helyezze a pezsgőspoharába, majd öntse fel a kedvenc pezsgőjével. Tetszés szerint a szirupból is önthet hozzá.

A gyöngyöző vadhibiscusvirág egyedi és különleges megjelenést biztosít pezsgőjének.

A vadhibiscus nemcsak dekoráció, hanem ehető virág, finom édes, málnás ízzel,

Fogyasszuk el a pezsgő után a virágot is!

 

 

 

 

 

 

Tipp:

  • Ha száraz pezsgővel szeretnénk kínálni, akkor mossuk le a virágot enyhe vízsugár alatt, eltávolítva így az édes szirupot.
  • Ha már felöntöttük a vadhibiszkuszt pezsgővel, a pohár oldalához szorítva tehetünk 2-3 kiskanál szirupot is hozzá, hogy még különlegesebb szín és íz kavalkádot hozhassunk létre.
  • Használhatjuk a virágot, mint ehető dekorációt bármely ételkölteményhez, desszerthez, koktélhoz. Receptek a www.vadhibiscus.hu oldalon talhatóak.
  • Igyekezzünk megfelelő minőségű pezsgőt fogyasztani és kerüljük a gyöngyöző borokat, vagy kétes eredetű, esetleg olcsó pezsgőket, mert az igazán finoman gyöngyöző pezsgést csak a jó minőségű pezsgő biztosítja (pl Hungaria Extra Dry). Figyeljünk arra, hogy egyes pezsgőnek látszó termékek (pl. aranyfüstös pezsgő) nem pezsgőből készülnek, hanem szénsavval dúsított ásványvízből.

Tálalási javaslat:

  • A pohárköszöntő előtt helyezzük a vadhibiszkusz virágokat a poharakba, és csak közvetlenül a koccintást megelőzően töltsük fel pezsgővel, így marad ugyanis elegendő friss szénsav a pezsgőben.
  • Nagyobb rendezvény esetén javasoljuk fából készült egyszer használatos koktélnyársak (kb. 15-20 cm hosszú) kihelyezését az asztalokra, hogy a vendégek egyszerűen el tudják fogyasztani a virágot.
  • Használjunk vékony, kecses, hosszúszárú pezsgőspoharakat a tálaláshoz, ezekben érvényesül igazán a vadhibiszkusz különleges megjelenése (illetve az ilyen pohár az igazi pezsgős pohár - flőte).

 

Fontos:

Figyeljünk arra, hogy megbontás után az üvegben maradó virágokat szirup borítsa, mert anélkül a virág kiszárad és elveszti esztétikai értékét.

Összetevők:

Vadhibiscus virág (hibiscus sabdariffa), nádcukor, víz

50 db virág egy üvegben

Tartósítószert nem tartalmaz

Minőségét megőrzi:

bontatlanul 18 hónap

megbontva hűtőben 4 hónap

 Újdonság:

most minden üvegen koktél receptek

Cikkszám: 495028
Nettó térfogat/súly:1100 g
A termék ára: 14 800 Ft